ERASMUS ÖĞRENİM VE PERSONEL FAALİYETİ KESİN SONUÇLARI

Değerli Erasmus Adayları,

Bildiğiniz gibi KA131 projesi kapsamında 2021 bütçesi ile 14 Mart 2022 tarihinde çıktığımız öğrenim ve personel faaliyetleri ilanı için 19 Nisan 2022 tarihinde ön değerlendirme sonuçları açıklandı. Koordinatörlüğümüz tarafından 22 Nisan 2022 tarihine kadar tanınan itiraz ve hibesiz başvuru süresi neticesinde kesin sonuçlar belirlenmiştir. Öncelikle Erasmus hareketliliklerinden faydalanmaya hak kazanan bütün öğrencilerimizi ve akademik- idari personelimizi tebrik ederiz.

2021-2027 dönemi için Avrupa Komisyonun üzerinde önemle durduğu dijitalleşme hedefleri doğrultusunda, bu sene uygulamalarda bazı yenilikler olacaktır. Bu sebeple kazanan öğrencilerimiz ve personelimiz için hazırladığımız ve sitemizde sizlerle paylaştığımız kılavuzlar sizler için birer yol haritası niteliğindedir. İnternet sitemizden ulaşabileceğiniz bu kılavuzlarda hareketliliğe başlamadan, başladıktan sonra ve hareketlilik bitiminde yapılması gerekenler adım adım anlatılmıştır. Dijital ortamda her bir öğrencimiz ve personelimiz için oluşturulacak dosyalarda iş akışını gösteren kontrol çizelgeleri ofisimiz tarafından kullanımınıza açılacaktır. Hareketliliğiniz süresince bir sorunla karşılaşmamak için bu çizelgelerin ve kılavuzların kapsamlı bir şekilde okunması tavsiye edilir.

Ayrıca 10 Mayıs 2022- saat: 10:30’da “Güz Dönemi” kazanan öğrencilerimiz için çevrimiçi bir kazananlar toplantısı düzenlenecektir. Bu toplantının bir benzeri bu yıl ekim-kasım aylarında "Bahar Dönemi" öğrenim hareketliliğini kazanan adaylar için de düzenlenecektir. Bu toplantılara nihai listede yer alan asıl ve yedek tüm adayların katılımı zorunludur. Toplantılarla ilgili detaylar (toplantı portalı, toplantı linki, vb.) sizlere hem internet sitemizden hem de e-posta ile bu hafta bildirilecektir.

Hareketliliklerden hak kazanıp da bu hakkından feragat etmek isteyen öğrencilerimiz ve personelimiz feragat dilekçesinin örneğine internet sitemizin ‘belgeler’ sekmesinden ulaşabilirler. Feragat etmek isteyen güz dönemi kazanan adaylarımızın, bu dilekçeyi doldurup, imzalayıp tarattıktan sonra en geç 29 Nisan 2022 tarihi ve mesai saati bitimine kadar erasmus@alanya.edu.tr e-posta adresimize göndermeleri gerekmektedir. Bahar dönemi kazanan adaylarımızın ise bu dilekçeyi doldurup, imzalayıp tarattıktan sonra en geç 30 Eylül 2022 tarihi ve mesai saati bitimine kadar erasmus@alanya.edu.tr e-posta adresimize göndermeleri gerekmektedir. Bu tarihe kadar feragat etmeyen adaylarımız faaliyetlerine katılmadığı takdirde bir sonraki dönem başvurularında -10 puan kesintiyle karşılaşacaklardır.

Erasmus öğrenim ve personel nihai sonuçlarına ulaşmak için aşağıdaki linkleri tıklayınız:

ERASMUS KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ

• Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi