2021-2022 ÖĞRENİM/STAJ/PERSONEL FERAGAT SONRASI HİBESİZ ADAYLAR DAHİL KAZANANLAR NİHAİ LİSTESİ

2021-2022 ÖĞRENİM/STAJ/PERSONEL FERAGAT SONRASI HİBESİZ ADAYLAR DAHİL KAZANANLAR NİHAİ LİSTESİ

Değerli Erasmus Adayları,

Erasmus Ofisi olarak şeffaflık ilkemiz doğrultusunda her bir aşamadan sizleri detaylı bir şekilde bilgilendirmeye devam ediyoruz. Erasmus nihai sonuçlarından sonra verilen bir haftalık feragat süresi neticesinde, feragat edenlerden boşalan kontenjanlara, alınan komisyon kararına uygun olarak, fakülte bazlı başvuru sayısına göre oransal dağılım yapılmıştır. Öğrenim faaliyetini kazanan adaylarımız karşı kurumlara nomine edilmiştir.

Öğrenim faaliyetine hibeli ve hibesiz gitmeye hak kazanan adaylarımızın listelerine ulaşmak için aşağıdaki linkleri tıklayabilirsiniz.

 

 

 

 

Staj faaliyeti için de detaylı bir liste hazırlanmıştır. Bu listede feragat sonrası kazanan adaylarımıza ve hibesiz gitmeye hak kazananların isimlerinin olduğu nihai listeye ulaşabilirsiniz. Hareketliliğe hak kazanan öğrencilerimizi gönülden tebrik ederken bütün öğrencilerimizin kılavuzları okuyarak, kazananlar toplantısını beklemeden belgelerini bir an evvel tamamlamaya başlamalarını, öğrenim hareketliliğinden GÜZ yarıyılında faydalanacak öğrencilerimizin de karşı kurumların son başvuru tarihlerini geçirmeden başvuru işlemlerine ivedilikle başlamaları gerektiğini bir kez daha hatırlatırız.

Yedekte kalan veya kazanamayan adaylarımızın de üzülmemelerini; 2021 bütçemizin netleşmesi halinde tekrar ilana çıkarak sizleri de faaliyetlerden yararlandırmaya çalışacağımızdan şüphenizin olmamasını rica ederiz.

Staj faaliyeti hibeli ve hibesiz gitmeye hak kazanan adaylarımızın listesine ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

 

 

Personel faaliyetinde feragat eden veya hibesiz gitmek isteyen adayımız olmadığı için en son açıklanan nihai liste geçerliliğini korumaktadır.

Kazanan veya yedekte kalan tüm staj adaylarımız ve GÜZ dönemi seçen asil ve yedek öğrenim faaliyeti adaylarımız için online olarak düzenlenecek olan kazananlar toplantısı ile ilgili detaylı bilgi (saati ve toplantı şekli) mail ile önümüzdeki günlerde sizlere iletilecektir ancak şimdiden öngörülen toplantı tarihleri ve katılması beklenen adaylar aşağıda belirtilmiştir.

 

-STAJ FAALİYETİ ÖNGÖRÜLEN KAZANANLAR TOPLANTISI TARİHİ: 07 MAYIS 2021  (KATILACAKLAR: STAJ ASİL VE YEDEK ADAYLAR)

-ÖĞRENİM FAALİYETİ ÖNGÖRÜLEN KAZANANLAR TOPLANTISI TARİHİ: 10 MAYIS 2021 (KATILACAKLAR: ÖĞRENİM GÜZ DÖNEMİ ASİL VE YEDEK ADAYLAR)

-PERSONEL FAALİYETİ KAZANLAR İÇİN DE DETAYLI BİLGİLENDİRME MAİL İLE YAPILACAKTIR.

Sağlıcakla kalmanızı temenni eder, iyi günler dileriz.

ERASMUS KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ

29.04.2021


  • 29 Nisan, 2021