Erasmus Hareketlilik Başvuruları ve YSTS Hakkında Önemli Duyuru!

Personel hareketlilikleri çevrimiçi bilgilendirme toplantısı: Tarih: 22 Şubat 2023 Saat: 14:00 -  Zoom toplantısına toplantı günü ve saatinde buradan katılabilirsiniz>>

Öğrenci staj hareketliliği çevrimiçi bilgilendirme toplantısı: Tarih: 24 Şubat 2023 Saat: 14:00 - Zoom toplantısına toplantı günü ve saatinde buradan katılabilirsiniz>>

• Daha önce 25 Şubat 2023 tarihinde düzenlenmesi planlanan Erasmus Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (YSTS) 2023- 2024 eğitim öğretim güz yarı yılına ertelenmiştir.
  • Bu doğrultuda 2023 Mart ayı içerisinde alınması planlanan öğrenci öğrenim hareketliliği başvuruları da 2023- 2024 eğitim öğretim güz yarı yılında düzenlenecek yüz yüze YSTS sonrasında alınacak ve hareketlilikler ilgili yılın bahar dönemini kapsayacaktır.
  • Öğrenci staj hareketliliği başvuruları 24 Şubat 2023 - 27 Mart 2023 tarihleri arasında alınacak, başvurular sırasında 3 imzalı staj hareketlilik anlaşmasının (learning agreement for traineeship) ibraz edilmesi gerekecektir. Başvuru sırasında herhangi bir yabancı dil sınav sonucu belgesi ibraz etmeyen öğrenciler bu hareketlilik tipi için 30.03.2023 tarihinde çevrimiçi olarak düzenlenecek YSTS’ye katılma talebinde bulunabileceklerdir. Çevrimiçi YSTS hakkında detaylı bilgi ayrıca erasmus.alanya.edu.tr adresi üzerinden duyurulacaktır.
  • Personel hareketlilikleri başvuruları 21 Şubat – 12 Mart 2023 tarihleri arasında alınacak olup başvurular sırasında 3 imzalı personel hareketliliği anlaşmasının (Staff Mobility for Teaching/ Training) ibraz edilmesi gerekecektir. Başvuru  sırasında herhangi bir yabancı dil sınav sonucu belgesi ibraz etmeyen personel bu hareketlilik tipi için 15.03.2023 tarihinde çevrimiçi olarak düzenlenecek YSTS’ye katılma talebinde bulunabileceklerdir. Çevrimiçi YSTS hakkında detaylı bilgi ayrıca erasmus.alanya.edu.tr adresi üzerinden duyurulacaktır.
  • Başvurular E-Devlet Kariyer Kapısı Başvuru Portalı üzerinden alınacak olup detaylı başvuru ilan metinleri erasmus.alanya.edu.tr adresi üzerinden duyurulacaktır.
  • Personel hareketlilikleri hakkında bilgilendirme toplantısı 22 Şubat 2023 tarihinde saat 14:00’da öğrenci staj hareketliliği bilgilendirme toplantısı 24 Şubat 2023 tarihinde saat: 14:00’da Zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak düzenlenecek olup katılım göstermeniz tavsiye edilmektedir.
  • Güncel Erasmus Koordinatörlüğü takvimine buradan ulaşabilirsiniz.

• Kestel
  • 20 Şubat, 2023