Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü İzmir’de Erasmus Yeni Başlayanlar Toplantısına Katıldı

• 27 Eylül, 2024

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından İzmir Bakırçay Üniversitesi'nde düzenlenen Erasmus KA131 Yeni Başlayanlar toplantısına, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü'nü temsilen Öğr. Gör. Gülsiye Bıçak ve Erasmus KA171 Gelen Hareketlilik Sorumlusu Öğr. Gör. Beril Karanfil katılmıştır. Toplantıda, Erasmus KA131 Projesi giden öğrenci hareketliliği süreçleri ile ilgili üniversitemizin deneyimleri ve uygulamaları detaylı bir şekilde katılımcılarla paylaşılmıştır.

Türkiye Ulusal Ajansı'nın daveti üzerine katıldığımız bu toplantıda, Öğr. Gör. Gülsiye Bıçak, Erasmus giden hareketlilik süreçlerinde üniversitemizin başarılı uygulamalarını vurgularken, katılımcılara karşılaşılan zorluklar ve çözüm önerilerini aktarmıştır.

Bu etkinlik, Erasmus programına yeni dahil olan üniversite personeline rehberlik sağlamak amacıyla düzenlenmiş olup, katılımcılara giden öğrenci hareketlilik süreçleriyle ilgili kapsamlı bilgi sunulmuştur.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi olarak, uluslararasılaşma hedeflerimize katkı sağlamaya ve Erasmus programı ile öğrencilerimize yeni fırsatlar sunmaya devam ediyoruz.