ALKÜ'den İlk: Tıp Fakültesinde Uzmanlık Eğitim Alan Doktorlar Erasmus ile Bulgaristan'da Staj Yapacak

• 27 Haziran, 2024

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji anabilim dalında uzmanlık eğitimi alan iki öğrencimiz, Bulgaristan Trakya Üniversitesinde Erasmus kısa dönem doktora hareketliliği kapsamında staj faaliyetine katılacaktır. Bu hareketlilik, üniversitemizde bir ilk olarak gerçekleşecek olup, uluslararası akademik işbirliklerimizi güçlendirme yolunda önemli bir adım teşkil etmektedir.

Öğrencilerimiz, Bulgaristan Trakya Üniversitesi'nde alanlarıyla ilgili staj yapacak, çeşitli araştırma projelerine katılacak ve bilgi birikimlerini artıracaklardır. Bu staj hareketliliği, öğrencilerimize hem akademik hem de kişisel gelişim açısından önemli fırsatlar sunacaktır.

Bu hareketliliğin üniversitemizde bir ilk olarak gerçekleşmesinde emeği geçen başta Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Aslan'a, Hareketliliğe katılacak olan Dr. Lara Cansın Bayram ve Dr. Müftah Pınar'a, Tıp Fakültesi Erasmus Koordinatörü Prof. Dr. Jale Selli'ye ve Erasmus Koordinatör Yardımcımız Şef Abdurrahman Başusta'ya süreç boyunca gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz.

Öğrencilerimize bu önemli yolculukta başarılar dileriz.