BAHAR DÖNEMİ KAZANANLAR TOPLANTISI ÇEVRİMİÇİ YAPILDI

BAHAR DÖNEMİ KAZANANLAR TOPLANTISI ÇEVRİMİÇİ YAPILDI
  • 02 Aralık, 2020
BAHAR DÖNEMİ KAZANANLAR TOPLANTISI ÇEVRİMİÇİ YAPILDI

ERASMUS BAHAR DÖNEMİ KAZANANLAR TOPLANTISI ONLINE OLARAK YAPILDI

 

30 Kasım 2020 tarihinde 2020 - 2021 Erasmus Değişim Programı bahar döneminde öğrenim faaliyetinden faydalanmaya hak kazanan asil ve yedek adaylarımızla birlikte her faaliyet öncesi yapılagelen 'Erasmus Kazananlar Toplantısı' bu kez pandemi nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Tolga Öztürk'ün öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıda, Erasmus'tan faydalanmaya hak kazanan adaylarımızı sürece hazırlamak için kazandıktan sonraki aşamada yapılması gerekenler, hazırlanması gereken belgeler ve karşılaşılabilecek olası zorluklar konularında adaylar detaylı bir şekilde bilgilendirildi. Toplantıda, adayların kazandıkları kurumlara bildirilmeleri, Erasmus'un dijitalleşme hedefine uygun olarak bu yıl uygulanmaya başlayan 'Drive Dosya Paylaşım Sistemi' üzerinden dosya paylaşımının nasıl yapılacağı, vize ve pasaport alımında izlenecek adımlar ve karşılaşılabilecek olası zorluklar gibi pek çok konuda Erasmus Ofis Sorumlusu Öğr. Gör. Koray Kaya tarafından bilgilendirme yapılmıştır. 

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü olarak Erasmus Programından faydalanmaya hak kazanan öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyoruz. Çevrimiçi gerçekleştirilen bu toplantıyı kaçıran adaylarımız, 'Erasmus Kazananlar Kılavuzu'na ve toplantının tamamını izleyebilecekleri kayıtlı videoya aşağıdaki linklerden ulaşabilirler.

KAZANANLAR KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ>>

TOPLANTI VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ>>

(Videoya ulaşmak için üniversitemizin size vermiş olduğu öğrencinumaranız@ogr.alanya.edu.tr uzantılı mail adresi ile giriş yapmanız gerekmektedir!)

 

Sağlıklı bir faaliyet dönemi geçirilmesi dileklerimizle.

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü

02.12.2020