BURKİNA FASOLU MİSAFİRLERİMİZİ ÜNİVERSİTEMİZDE AĞIRLADIK

BURKİNA FASOLU MİSAFİRLERİMİZİ ÜNİVERSİTEMİZDE AĞIRLADIK
  • Erasmus Koordinatörlüğü
  • 12 Haziran, 2024
BURKİNA FASOLU MİSAFİRLERİMİZİ ÜNİVERSİTEMİZDE AĞIRLADIK

Burkina Fasolu öğrencimizin bitirme sunumuna katılmak ve eğitim alanında iş birlikleri için görüşmek üzere Burkina Faso'nun Türkiye'deki Büyükelçiliğinde görevli Savunma Ataşesi Albay Kounsaouma PALENFO ve Kültürel Ataşesi Bagui FARMA üniversitemizin Mühendislik Fakültesini ziyaret etti.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erhan CENGİZ, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sefa YILDIRIM ve Erasmus Koordinatörümüz Gülsiye BIÇAK'ın katılımı ile verimli bir toplantı gerçekleştirildi.

Görüşmede Erasmus KA171 programı hakkında kapsamlı bilgi sunarak Burkina Faso ile olan eğitim i iş birliklerimizi nasıl geliştirebileceğimizi tartıştık. Ataşeler, Erasmus KA171 kapsamında yapılacak projeler ve öğrenci değişim programları konusundaki ilgilerini dile getirdiler ve bu alanda işbirliği yapma isteklerini ifade ettiler.

Toplantıda iki ülke arasında Erasmus Programı alanında kurulacak güçlü bağların ilk adımlarını atıldı. Bu değerli ziyaret, gelecekteki Erasmus KA171 proje ortaklığı çalışmalarımız için önemli bir başlangıç oldu.