ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ, AKADEMİK BİRİM KOORDİNATÖRLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

• 27 Aralık, 2022
ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ, AKADEMİK BİRİM KOORDİNATÖRLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğüne (DİK) bağlı DİK Erasmus Koordinatörlüğü “Akademik Birim Koordinatörleri Toplantısı” düzenledi. Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Rektör yardımcısı Prof. Dr. Arife Uslu Gökçeoğlu’nun yanı sıra Akademik Birim Koordinatörleri tam katılım sağladı. Toplantı esnasında Erasmus sürecinin yenilikleri aktarıldı. Yapılan sunumda Erasmus süreci 6 ayrı başlık altında ele alındı. Bu başlıklar altında bulunan Personel Hareketliliği 3’lü Sistemi tanıtıldı. Erasmus Yürütme Komisyonu ve Erasmus Seçim Komisyonu koordinasyonu detayları aktarıldı. Güncellenmesi tasarlanan Personel Hareketliliği Değerlendirme Kriterleri ve Artı/ Eksi Puanları akademik birim koordinatörlerinin görüşlerine sunuldu. Erasmus İngilizce Ders Havuzu ile ilgili yapılması planlanan değişiklikler aktarıldı. Yeni ECHE dönemi ikili anlaşmaların yapım süreci ile ilgili bilgilendirme yapıldı.