Erasmus Koordinatörlüğünden Tıp Fakültesine Ziyaret

• 22 Mayıs, 2024
Erasmus Koordinatörlüğünden Tıp Fakültesine Ziyaret

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü olarak Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Jale Selli ve Doç. Dr.  Mehmet Yalçın Günal'a ziyaret gerçekleştirildi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü olarak, Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Gülsiye Bıçak ve Erasmus Koordinatör Yrd. Şef Abdurrahman Başusta, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı ve aynı zamanda Akademik Birim Koordinatörü olan Prof. Dr. Jale Selli ile Dekan Yardımcısı Doç. Dr.  Mehmet Yalçın Günal'a bir ziyarette bulundular. Bu ziyaret sırasında, Tıp Fakültesi'nin Erasmus anlaşmaları ve bu kapsamda gelen ve giden öğrenci ile personel hakkında bilgiler paylaşıldı. Görüşmede, Tıp Fakültemizin uluslararası iş birliği ve değişim programları konusundaki mevcut durumu ve gelecekteki hedefleri detaylı olarak ele alındı. Prof. Dr. Jale Selli, Erasmus programının Tıp Fakültesi için taşıdığı önemi vurgularken, öğrencilerin ve personelin bu programdan en iyi şekilde yararlanabilmesi için yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Bu verimli görüşme, Erasmus programının Tıp Fakültesinde daha etkin ve yaygın bir şekilde uygulanmasına katkı sağlayacaktır.

Saygılarımızla,

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü