Erasmus Ortaklarımızla Çevrimiçi Toplantı Düzenledi

• Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi
  • 11 Şubat, 2022
Erasmus Ortaklarımızla Çevrimiçi Toplantı Düzenledi

Uluslararası İlişkiler Ofisi, Erasmus Kurum Koordinatörlüğü 11 Şubat 2022 tarihinde Üniversitemizin Erasmus Programı Partner Üniversiteleri ile bir çevrimiçi toplantı düzenledi. ALKÜ Uluslararası İlişkiler Ofisi'ni temsilen Erasmus Ofis Sorumlusu Öğr. Gör. Koray Kaya, İkili Anlaşmalar Sorumlusu Ludmilla Reger ve İletişim Sorumlusu Melis Görsoy, anlaşmamız olan partner okullara, Üniversitemizi ve Alanya'yı tanıtan bir sunum gerçekleştirdiler. Toplantıda, ALKÜ'ye olan ilgiyi artırmak ve Üniversitenin çok yönlülüğünü ve potansiyelini değişim öğrencileri ve personeli için sunmak hedeflendi. Oldukça verimli geçen toplantıda ikili anlaşmaların kapsamlarının genişletilmesi ve ikili anlaşmaların dijital platforma (dashboard) aktarılması gibi konular ele alındı.