Mazovian Academy'den Gelen Akademisyenler Erasmus Koordinatörlüğümüzü Ziyaret Etti

• 24 Mayıs, 2024

The Mazovian Academy in Plock, Polonya’dan Erasmus ders verme kapsamında İngilizce Öğretmenliği Bölümü ve İktisat Bölümüne gelen akademisyenler, üniversitemizin Erasmus Koordinatörlüğünü ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Erasmus Koordinatörümüz Öğr. Gör. Gülsiye Bıçak ve İktisat Bölümünden Arş. Gör. Nesrin Akbulut, misafir akademisyenlerle bir araya gelerek bilgi ve deneyim paylaşımında bulundular. Görüşmede, Erasmus programının sunduğu fırsatlar, akademik işbirlikleri ve gelecekteki ortak projeler hakkında verimli tartışmalar yapıldı.

Bu ziyaret, üniversitemizin uluslararası işbirliklerini güçlendirme ve eğitimde sınırları aşma konusundaki kararlılığının bir göstergesidir. Erasmus programı sayesinde farklı kültürlerden akademisyenler ve öğrencilerle bir araya gelerek, bilgi alışverişi ve karşılıklı anlayışı teşvik etmeyi hedefliyoruz.

Erasmus Koordinatörümüz Öğr. Gör. Gülsiye Bıçak, bu tür ziyaretlerin hem akademik hem de kültürel açıdan büyük önem taşıdığını vurguladı. "Misafir akademisyenlerimizle gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı buluşma, uluslararası işbirliğimizi pekiştirmek ve eğitimde kaliteyi artırmak adına önemli bir adım olmuştur," dedi.

Üniversitemiz, Erasmus programı çerçevesinde yeni projeler ve işbirlikleri geliştirmeye devam ederek, öğrencilerimize ve akademisyenlerimize daha geniş ufuklar açmayı amaçlamaktadır.