Polonya, Włocławek'teki Devlet Uygulamalı Bilimler Üniversitesi personeli ile toplantı

• 22 Temmuz, 2022

22 Temmuz'da ALKÜ Erasmus Ofis Koordinatörü Öğr. Gülsiye Bıçak, Polonya'nın Włocławek kentindeki Devlet Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nden Prof. Dr. Robert Musiałkiewicz'i ağırladı.

Włocławek'teki Devlet Uygulamalı Bilimler Üniversitesi  ALKÜ ile  Erasmus KA131 çerçevesinde her yıl birçok personel ve öğrenci değişimi yaptığı önemli bir ortağıdır. Yapılan görüşmede mevcut anlaşmanın başka Değişim programları da eklenerek genişletilebilme olasılığı konuşuldu.

ALKÜ Erasmus Ofisi Prof. Dr. Robert Musiałkiewicz'e ziyareti için teşekkür eder ve diğer partner üniversitelerin personelini ALKÜ'yü ziyaret etmeye davet eder.