Polonyalı Akademisyenlerden Erasmus Koordinatörlüğüne Ziyaret

• 27 Mayıs, 2024
Polonyalı Akademisyenlerden Erasmus Koordinatörlüğüne Ziyaret

State University of Applied Sciences in Włocławek, Polonya’dan Erasmus Eğitim Alma programı kapsamında üniversitemize gelen değerli akademisyenler Marta Waszin ve Alicja Matczuk, Erasmus Koordinatörlüğü’nü ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, akademisyenler üniversitemizin uluslararası projeleri ve Erasmus programları hakkında bilgi aldı. Koordinatörlük ekibi ile gerçekleştirilen toplantıda, iki üniversite arasındaki işbirliğinin artırılmasına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Marta Waszin ve Alicja Matczuk, üniversitemizin misafirperverliğinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, gelecekte ortak projelerde yer almayı arzu ettiklerini belirttiler. Koordinatörlük ekibi de bu ziyaretin, uluslararası akademik işbirliklerinin güçlenmesine önemli bir katkı sağladığını ifade etti.

Bu tür ziyaretler, üniversitemizin global akademik ağını genişletirken, öğrencilerimize ve akademik kadromuza yeni fırsatlar sunma konusunda büyük bir önem taşımaktadır.

Ziyaretin sonunda, hatıra fotoğrafı çekilerek karşılıklı iyi niyet ve işbirliği dilekleriyle ziyaret tamamlandı.