ROMANYALI AKADEMİSYENLERDEN ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜNE ZİYARET

• Erasmus Koordinatörlüğü
  • 31 Mayıs, 2024
ROMANYALI AKADEMİSYENLERDEN ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜNE ZİYARET

Romanya 'National University of Science and Technology Politechnica Bucharest' üniversitesinden Erasmus Eğitim Alma kapsamında gelen akademisyen Alina Mariana Hagiu ve beraberindeki akademisyenler, İktisat Bölümünü ve Erasmus Koordinatörlüğünü ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Erasmus programı çerçevesinde yapılacak işbirlikleri ve eğitim alanında ortak projeler ele alındı. İktisat Bölümü program sorumlusu Dr. Öğretim Üyesi Sezin Zengin Fariasmartinez ile yapılan görüşmelerde karşılıklı tecrübe paylaşımı ve akademik işbirliklerinin geliştirilmesi konuları tartışıldı.

Ayrıca Erasmus Koordinatörlüğü ziyaretinde öğrenci ve öğretim üyesi değişim programlarının nasıl daha etkili bir şekilde yürütülebileceği üzerinde duruldu.

Ziyaret her iki üniversite arasında daha güçlü bağların kurulması ve gelecekteki projeler için yeni fırsatların keşfedilmesi açısından verimli geçti.