Trakya Üniversitesi Bulgaristan'dan Gelen Akademisyenler Üniversitemizi Ziyaret Etti

• 23 Mayıs, 2024

Üniversitemiz İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü, Trakya Üniversitesi Bulgaristan'dan gelen akademisyenleri Erasmus Ders Verme ve Eğitim Alma kapsamında ağırladı. Erasmus koordinatörlüğümüzde gerçekleşen bu anlamlı ziyaret, uluslararası akademik işbirliklerinin güçlendirilmesi açısından büyük bir adım olarak kaydedildi.

Ziyarete, İktisat Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Sezin ZENGİN FARIAS MARTINEZ ve Erasmus koordinatörlüğünden Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Gülsiye Bıçak ile Erasmus Koordinatör Yardımcısı Şef Abdurrahman Başusta katıldı.

Ziyaret süresince, Erasmus programı hakkında verimli görüşmeler gerçekleştirildi ve gelecekteki işbirlikleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmeler, akademik ilişkilerin derinleştirilmesi ve öğrencilere daha geniş fırsatlar sunulması açısından önemli bir platform oluşturdu.

Üniversitemiz, uluslararası akademik ilişkilerini güçlendirmeye ve öğrencilerimize daha geniş ufuklar sunmaya devam ediyor. Bu tür ziyaretler, hem akademik personelimizin hem de öğrencilerimizin küresel düzeyde daha donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlıyor.

Ziyarete katılan tüm akademisyenlere teşekkür ediyor, işbirliğimizin artarak devam etmesini diliyoruz.